Afspraak maken

Hoe denken wij over verzekeren?

Verzekeren

Eén ding is zeker en dat is dat er in Nederland overal een verzekering voor bestaat. Bijvoorbeeld:  aansprakelijkheid, auto, ziektekosten, oceaanstomers, inboedel, rechtsbijstand etc.
Waar het op neer komt is dat wat u ook noemt, er is vast wel een verzekering voor.

Risicobeheer

Ons doel voor risicobeheer is niet welke polissen er zijn maar dat wij uw risico’s peilen, of dat nou zakelijk of particulier is, en dan uitzoeken hoe en op welke manier we die risico’s kunnen vermijden. We gaan dan voor u na wat voor mogelijkheden er zijn in de markt. Daarmee bedoelen we welke soort polis er nodig is en welke verzekeraar die aanbiedt. Het komt er op neer dat je meerdere polissen en verzekeraars moet gaan vergelijken, de prijs en de voorwaardes. Wanneer alle risico’s gepeild zijn en de oplossingen zijn gevonden, krijgt u ons advies. Indien u dit advies volgt, regelen wij de voorgestelde oplossingen. Wij vragen dan in samenwerking met u de polissen aan die voor uw wensen werkt of we wijzigen de bestaande polissen waar het nodig is. Daarna controleren we de polissen en kijken we of de manier waarop verzekeraars het aanleveren correct is.
Ook wanneer er bij u qua omstandigheden iets verandert, houden wij uw polissen up-to-date. Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat u bij ons gewijzigde omstandigheden op de hoogte stelt, want wij kunnen alleen met genoeg informatie van uw partij uw risico’s beheersbaar en overzichtelijk houden. Wij nemen het vak ‘risicobeheer’ ook heel nauw. Het zijn dan ook uw risico’s die u door ons laat beheren.

Schade?

Bij schade? Dan staan wij uiteraard ook achter u. Vanaf het moment dat u het probleem vermeldt van de schadeomvang, ook de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot aan de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen totdat u krijgt waar u het recht op heeft.
Dat is risicobeheer, ons vak. Wij staan graag klaar voor uw dienst.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door op de knop ‘Afspraak maken’ te klikken bovenaan of hier beneden. Wij helpen u heel graag verder!
afspraak maken!