Afspraak maken

Handige Waardemeters

Woonhuis

Af en toe kan het verzekeren van een woonhuis gecompliceerd worden, want u kunt zich zelf afvragen: voor hoeveel zou je dat moeten verzekeren?
Voor veel van de verzekeringsmaatschappijen is het zogenaamd ‘herbouwwaarde’ de beslissende factor. Maar hoe stel je dat vast?

Inboedel

Bij het verzekeren van een inboedel geldt het hetzelfde. Het doel van verzekeraars om de “nieuwwaarde’ te behouden, omdat het overeenkomstig is met de nieuwwaarde doorgaans ook de maatstaf is bij het concluderen van een uitkering.
Maar hoe stel je een nieuwwaarde vast?

Waardemeters

Om het bepalen van de herbouwwaarde voor woonhuizen en de nieuwwaarde van inboedels eenvoudiger te maken, bestaan de zogenaamde ‘waardemeters’
Door middel van het beantwoorden van een hoeveelheid simpele vragen kan daarmee gemakkelijk de vereiste som worden geconcludeerd. U vindt ze aan de bovenkant van uw scherm, in de tabjes.

Tip!

U zult zien dat beide waardemeters de vragen heel eenvoudig kunnen beantwoorden. Wanneer u daarmee klaar bent, kunt u de ingevulde waardemeter met 1 druk op de knop naar ons toesturen.
Wij gaan daarmee dan acuut aan de slag.

 

Garantie tegen onderverzekering

Nadat de waardemeter door u is ingezonden verlenen een meerderheid van verzekeringsmaatschappijen tevens vrij snel een vastberaden garantie tegen onderverzekering en dat geeft een veilig gevoel.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door op de knop ‘Afspraak maken’ te klikken bovenaan of hier beneden. Wij helpen u heel graag verder!
afspraak maken!