Afspraak maken

Hoe denken wij over spaardiensten?

Een goed advies over sparen en beleggen. Wat mag u daarvan verwachten?

Voor sparen en beleggen is het belangrijk om vermogen te vormen en omdat dat op meerdere manier te doen is, kunt u ook vaak nauwgezet nagaan welk doel u daarmee heeft.
Wilt u een nieuw spaardoel bereiken op kort termijn, bijvoorbeeld een nieuwe motor? Dan zullen wij eerder denken aan het traditionele sparen, via een spaarrekening of termijndeposits, dan ligt het spaardoel verder weg. Wij zouden dan eerder aandelenconstructies als oplossing gebruiken, daarvan zijn natuurlijk meerdere combinaties mogelijk die heel divers kunnen zijn. Meer van dit leest u bij het onderdeel  ‘sparen’ .

Spaardoel

Sparen gaat altijd samen met een doel. Ook al is het doel een simpel rendement te maken met het geld dat over is. Wij gaan altijd voor u na welke methode het beste bij u past en uw voorkeur heeft. Het is ook niet dat banken onderling veel verschillen. Wel zijn de gehanteerde methodes verschillend van elkaar. Daarbij helpen wij u met welke u moet kiezen. Als de keuzes uiteindelijk zijn gemaakt dan kunt u van van ons verwachten dat wij regelmatig in bespreking met u gaan om na te gaan of de gemaakte keuze nog correct zijn. Vanwege onze onafhankelijkheid beschikken wij ook over ingangen over meerdere banken en vermogensbeheerders. Dat maakt vergelijken veel gemakkelijker en prettiger voor u.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door op de knop ‘Afspraak maken’ te klikken bovenaan of hier beneden. Wij helpen u heel graag verder!
afspraak maken!